program uživo
')">
')">

Novi broj Župnog lista župe sv. Jakova Međugorje

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Novi broj Župnog lista župe sv. Jakova Međugorje

U mjesecu smo svibnju, mjesecu koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji.  Zato pozivamo sve vas da se što više uključite u večernji molitveni program, molitvu krunice i svetu misu kako bismo zahvalili Mariji za sve pružene milosti i blagoslove.   

Dječji  vrtić “Sv. Mala Terezija” u Majčinom selu započet će s radom u ponedjeljak, 1. lipnja. Roditelji vrtićke djece mogu pronaći potrebne obavijesti i upute na web stranici Majčina sela. Prva sveta pričest za 2020. bit će u nedjelju 21. lipnja.

Mole se roditelji prvopričesnika koji nisu dostavili prijavnice da ih što prije dostave u župni  ured. Ukoliko nemaju prijavnice, mogu ih preuzeti u župnom uredu, stoji u novim župnim obavijestima, a novi broj Župnog lista župe sv. Jakova Međugorje pročitajte OVDJE.