program uživo
')">
')">

Don Damjan Raguž: Strah- problem ili bolest našeg vremena

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Don Damjan Raguž: Strah- problem ili bolest našeg vremena

Gost emisije Susret 27. studenoga 2017. bio je don Damjan Raguž, župnik župe Svetih Petra i Pavla u Rotimlji, Stolac. Mnogima je poznat kao župnik i upravitelj svetišta Presvetog srca Isusova u Studencima, jer je u toj službi proveo gotovo sedamnaest godina. A naši su ga slušatelji mogli upoznati i kroz Duhovni poticaj Živo vrelo, u kojemu sudjeluje gotovo 10 godina. Sadržaj njegovih promišljanja u toj emisiji do Božića bi trebao biti objedinjen i  objavljen u knjizi koju upravo tako planira nasloviti - Duhovni poticaj. 

Kako je don Damjan poznat kao molitelj i propovjednik vjere u Boga i Njegovu pomoć, odavno ga puk u različitim nevoljama potrebama doživljava kao karizmatika. Tako je govor o predavanju koje je nedavno održao o temi Strah: problem ili bolest našeg vremena, potaknuo slušatelje na javljanja u emisiju i brojna pitanja te traženje mogućnosti za razgovor s njim. Emisiju poslušajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=yQ8nvbmgP74&feature=youtu.be