program uživo
')">
')">

Spomendan svetog Ivana Pavla II. u Travniku

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Spomendan svetog Ivana Pavla II. u Travniku

Danas i sutra obilježava se spomendan svetog Ivana Pavla II. u nadbiskupskom sjemeništu „Petar Barbarić“ u Travniku. Tom prilikom kolegica Dragana Pavlović razgovarala je s don Pavom Šekerijom, duhovnikom travničkog sjemeništa. Don Pavo je kazao kako će večeras u 20 sati u auli Nadbiskupskog sjemeništa biti prigodno predavanje na temu „Sv. Ivan Pavao II. prijatelj i zagovornik BiH“ koje će održat mons. dr. sc. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, a sutra, 22. listopada u sjemenišnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Travniku, euharistijsko slavlje s početkom u 11 sati predvodit će nadbiskup Želimir Puljić. Pod Svetom misom naš sugovornik, vlč. Pavo Šekerija, slavit će zahvalu za 25 godina svećeništva.

Više o svemu u audiozapisu.