program uživo
')">
')">

Ivan Musa govori kako je nastalo virtualno okupljanje za pjesmu Hosana

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Ivan Musa govori kako je nastalo virtualno okupljanje za pjesmu Hosana

U našem programu već ste slušali i na web stranici čitali o doista posebnom i lijepom glazbenom međunarodnom, ali i međugorskom projektu. Glazbenici koji su okupljeni u veliki međunarodni zbor i orkestar Mladifesta ovih su se dana dali na posao i snimili pjesmu Hosana. Kažu kako ovom pjemom žele dati kršćansku nadu i poruku vjere svim ljudima, te željno iščekuju ovogodišnji Mladifest za kojeg se nadaju da će se moći nesmetano održati unatoč trenutnoj situaciji s pandemijom.

Da u svijetu trenutno nije ovakva situacija s koronavirusom, Međugorje bi ovih dana bilo u znaku hodočasnika. O njima bismo govorili i slušali njihova svjedočanstva. Brojni jedva čekaju trenutak kada će ponovno moći doći na međugorsko tlo u zagrljaj Kraljici Mira. A ti isti hodočasnici svoju su veliku želju pretočili u jednu pjesmu koja ih je s različitih strana svijeta povezala s Međugorjem. Riječ je o mladima, članovima velikog međunarodnog orkestra i zbora Mladifesta. Oni su se ovih dana dali na posao i snimili pjesmu Hosana. Cijelim glazbenim projektom je koordinirao Ivan Musa, koji je jedan od idejnih začetnika ovog projekta, te dugogodišnji član velikog međunarodnog orkestra Mladifesta.

Pjesmu ste čuli i spot vidjeli, a kakva se to priča krije u nastanku ove pjesme, te kako ju je bilo realizirati i finalizirati, saznao je kolega Dragan Soldo razgovarajući s Ivanom Musom, a razgovor poslušajte u audiozapisu.