program uživo
')">
')">

U Međugorju na duhovnoj obnovi koju vodi fra Ante Vučković glazbenici iz devet zemalja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U Međugorju na duhovnoj obnovi koju vodi fra Ante Vučković glazbenici iz devet zemalja

Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Engleska, Španjolska, Italija, Njemačka i Poljska, zemlje su iz kojih je u Međugorju stiglo šezdesetak glazbenika na 1. Međunarodnu duhovnu obnovu  za glazbenike koja je počela jučer (11. studenog) i trajat će do četvrtka. Kao i sve druge ovogodišnje duhovne obnove i ova se održava po geslom „Idi za mnom“ (Mk 10, 21) u Gospinoj školi.

Predavač na ovoj duhovnoj obnovi je fra Ante Vučković, a koordinator međugorski župnik fra Marinko Šakota.

-Od glazbenika se uvijek nešto traži, a ovdje dajemo, odnosno otvaramo se daru, kazao je na početku fra Marinko zahvalivši fra Anti na dolasku u Međugorje.

Fra Ante Vučković sinoć je u međugorskoj crkvi sv. Jakova predslavio svetu misu, a duhovna obnova nastavljena je jutros jutarnjom molitvom, predavanjem, razgovorom...

Klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu u tišini bilo je u podne, a sutra rano ujutro je predviđena molitva na Križevcu, a potom predavanja i razgovor.

Glazbenici, sudionici ove duhovne obišli su i prostorije Radiopostaje Mir Međugorje, posebno razgledavši i raspitavši se o našem 'Studiju 3', u kojem su već brojni pjevači snimili svoje pjesme, ali i video spotove.

Što je glazbenicima rekao fra Ante Vučković poslušajte u audiozapisu, kao i izjave Jelene i Antonije, dviju sudionica ove duhovne obnove iz Hrvatske. Prilog je pripremila kolegica Ivana Čilić.

Foto galerija: