program uživo
')">
')">

Danas počinje duhovna obnova za glazbenike, a predavač je fra Ante Vučković

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Danas počinje duhovna obnova za glazbenike, a predavač je fra Ante Vučković

Međugorje kao mjesto molitve i mira koje preko 37 godina okuplja ljude iz cijelog svijeta različitih kultura, ove godine prvi put okuplja i sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način.

Čovjek je duhovno biće kojemu treba susret s Bogom, a nekad je to najlakše postići glazbom koja oplemenjuje čovjeka i budi osjećaj za ljepotu.

Osluškujući potrebe vjernika i hodočasnika, župa Međugorje ove godine po prvi put od danas (11. studenog) do četvrtka 14. studenog organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike.

Svaka duhovna obnova nudi priliku napraviti jedan korak unatrag od svakodnevnih briga, kroz molitvu razmišljati o trenutnom stanju odnosa s Bogom, s ljudima i sa svijetom u kojem živimo.

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža.

I ova duhovna obnova, kao i sve ovogodišnje u župi Međugorje, održava se pod geslom ''Idi za mnom'', a ispred organizatora o tome je za program Radiopostaje Mir Međugorje govorila je Antonija Bubalo koju je ugostio Dragan Soldo.

Razgovor poslušajte u audiozapisu, a detaljan program pogledajte OVDJE.