program uživo
')">
')">

Večeras u Sarajevu izložba suvenira iz misijskih zemalja u kojima djeluju misionari Crkve u Hrvata

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Večeras u Sarajevu izložba suvenira iz misijskih zemalja u kojima djeluju misionari Crkve u Hrvata

U prigodi Misijske godine koju su biskupi Biskupske konferencije BiH proglasili potaknuti Papinom odlukom da listopad 2019. bude Izvanredni misijski mjesec – kao sjećanje na 100. godišnjicu apostolskog pisma Maximum illud, Misijska središnjica u Sarajevu, odnosno Papinska misijska djela u BiH organiziraju misijsku izložbu.

Izložba simbolična naziva "Srcem i djelima za misije" bit će upriličena u Svećeničkom domu Vrhbosanske nadbiskupije večeras  u 19.30 sati. Riječ je o izložbi suvenira iz misijskih zemalja u kojima djeluju misionari Crkve u Hrvata. Gostom je u našem jutarnjem programu bio nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u BiH mons. Luka Tunjić. S njim je razgovarala kolegica Vedrana Vidović.