program uživo
')">
')">

Don Vjekoslav Đapić govorio je o svom iskustvu Međugorja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Don Vjekoslav Đapić govorio je o svom iskustvu Međugorja

Od 8. do 13. srpnja održana je 24. duhovna obnova za svećenike pod geslom: ''Idi za mnom''. Predavač je bio fra Marinko Šakota, međugorski župnik, a svećenicima se na ovoj duhovnoj obnovi sa svojim katehezama i nagovorima obratio i apostolski vizitator za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser. Kako je to uobičajeno svake godine, na kraju susreta svećenici iznose svoja iskustva Međugorja, a mi danas smo danas u Međugorskim minutama donijeli iskustvo jednog svećenika iz Hrvatske. Donosimo ga i na našem portalu.

On je don Vjekoslav Đapić, svećenik Riječke nadbiskupije koji je sudjelovao ove godine na 24. međunarodnoj duhovnoj obnovi za svećenike u Međugorju.

Više informacija o duhovnim obnovama u župi Međugorje, možete doznati na mrežnoj stranici medjugorje.hr. Podsjećamo kako će se Prva međunarodna duhovna obnova za glazbenike održati u Međugorju od 11. do 14. studenoga 2019. Predavač će biti fra Ante Vučković.