program uživo
')">
')">

FOTO I AUDIO U Međugorju proslavljena svetkovina rođenja Blažene Djevice Marije

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
FOTO I AUDIO U Međugorju proslavljena svetkovina rođenja Blažene Djevice Marije

Svetkovina rođenja Blažene Djevice Marije - Mala Gospa bila je jučer, u nedjelju. Zbog toga se liturgijski prebacila s nedjelje na ponedjeljak, tj. danas. Svete mise slavljene su u 8 i 11 sati, a iduća je ona večernja, u 18 sati. Sveto misno slavlje u 11 sati predslavio je fra Vjekoslav Milićević, a naglaske iz njegove propovijedi, koje je pripremio Mario Pinjuh, donosimo u audizapisu.

Blagdan Uzvišenja svetog Križa u župi Međugorje tradicionalno se slavi prve nedjelje poslije Male Gospe. Ove godine to će biti u iduću nedjelju 15. rujna, a misa na Križevcu taj dan bit će u 11 sati. Svete mise su u župnoj crkvi sv. Jakova u 7, 8, 12 i 18 sati. Na filijalama neće biti svetih misa.

 

 

Foto galerija: