program uživo
')">
')">

Udžbenici, ruksaci, bilježnice, i školski pribor za 34 školarca

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Udžbenici, ruksaci, bilježnice, i školski pribor za 34 školarca

U današnjem Popodnevnom mozaiku gošća je bila Romela Zelenika, voditeljica akcije ''4+'' Udruge roditelja ''Naša djeca 2014'' iz Mostara. Udruga je uspjela pribaviti donacije za 34 obitelji iz Mostara, Čapljine, Stoca i Čitluka, koje imaju 4 i više djece. 34 školarca koja pohađaju osnovnu školu ove godine započelo novu školsku godinu s novim udžbenicima, ruksacima, bilježnicama i školskim priborom zahvaljujući upravo ovoj akciji.

Stoga možemo reci kako je ova njihova akcija naziva ''4+'', čista petica - pomoć roditeljima, ali i poticaj svima nama da se ovakve inicijative ostvaruju i u budućnosti. Opširnije u prilogu kolege Dragana Solde.