program uživo
')">
')">

Misu uočnicu za blagdan Male Gospe u Vepricu slavi nadbiskup Želimir Puljić, predsjednik HBK

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Misu uočnicu za blagdan Male Gospe u Vepricu slavi nadbiskup Želimir Puljić, predsjednik HBK

U Svetištu Majke Božje Lurdske u Vepricu proslavlja se blagdan Male Gospe svečanom misom koju u nedjelju 8. rujna s početkom u 18 sati fra Domagoj Runje, profesor na KBF-u u Splitu.

Na uočnicu blagdana, u subotu 7. rujna, svečanu misu u 17.30 sati predvodi predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Jutarnje mise oba dana su u: 7, 9 i 11 sati. Krunica se moli svake večeri od 21 sat. Ispovijedi počinju

Vepric je Gospino Svetište u koje hodočasnici rado dolaze i gdje se rado ispovijedaju, izgrađeno je o 50. obljetnici ukazanja u Lurdu.

Više o programu za blagdan Male Gospe, te o povijesti ovoga svetišta doznajte iz audiozapisa od don Mije Šurlina upravitelja Svetišta u Vepricu s kojim je razgovarala kolegica Višnja Spajić, a detaljan program pogledajte OVDJE.