program uživo
')">
')">

Hoser svećenicima: Duhovne vježbe nisu vježbe onih koji propovijedaju, plodnost ovisi o sudioniku

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Hoser svećenicima: Duhovne vježbe nisu vježbe onih koji propovijedaju, plodnost ovisi o sudioniku

U Međugorju se ovoga tjedna održava 24. Međunarodna duhovna obnova za svećenike. Počela je jučer u popodnevnim satima registracijom sudionika i večernjim molitvenim programom  - molitvom kruinice te misnim slavljem, koje je, u suslavlju 257 svećenika, predvodio hercegovački provincijal fra Miljenko Šteko.

 

Oko 340 svećenika iz 32 zemlje svijeta sudjeluje od jutros u cjelodnevnom programu. Nakon klanjanja i zaziva Duhu Svetom, nazočne u Dvorani Ivana Pavla II. pozdravio domaćin međugorski župnik fra Marinko Šakota pozdravivši na poseban način svećenike koji su prvi put u Međugorju na duhovnim vježbama. On je u dopodnevnom programu održao i katehezu, no prije njega to je učinio apostolski vizitator za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser. Naglaske je pripremila kolegica Milka Rozić. Poslušajte ih u tonskom zapisu, s francuskoga prevodi Lidija Paris.