program uživo
')">
')">

Humanitarna biciklijada od Krašića do Vatikana u čast Stepinčeve kanonizacije

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Humanitarna biciklijada od Krašića do Vatikana u čast Stepinčeve kanonizacije

Ogulinski biciklisti, Željko Magdić i Ivan Puškarić, vozit će od Ogulina, Krašića i Zagreba do Vatikana i natrag preko Jadrana od Ancone do Zadra te Ogulina. Ova biciklijada humanitarnog je karaktera kojom se prikupljaju novčana sredstva za potrebe bolesne djevojčice Emme iz Ogulina, ali biciklijada ima i drugu dimenziju, njome se želi ukazati na potrebu što skorije kanonizacije bl. Alojzija Stepinca, zbog čega se i kreće iz rodnog mjesta hrvatskog blaženika Krašića kao i mjesta njegova groba u zagrebačkoj katedrali, a cilj je u središtu Katoličke crkve gdje se treba donijeti odluka o kanonizaciji našeg blaženika za kojega je kauza već završena, a čeka se samo potpis.

Kolega Dragan Soldo razgovarao je sa sudionicima ove plemenite i duhovne inicijative. Razgovor poslušajte u audiozapisu, a ukoliko se i vi želite uključiti i pomoći u ovoj plemenitoj inicijativi informacije pogledajte na stranicama Udruge ''Oda prijateljstvu'' iz Ogulina na adresi odaprijateljstvu.net.