program uživo
')">
')">

Najavljujemo Duhovnu obnovu za svećenike u Međugorju koja će biti od 8. do 13. srpnja

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Najavljujemo Duhovnu obnovu za svećenike u Međugorju koja će biti od 8. do 13. srpnja

U župi svetog Jakova u Međugorju se tijekom godine, uz redovite seminare posta i molitve održavaju i različite međunarodne duhovne obnove. Namijenjene su svećenicima, laicima, voditeljima centara mira, bračnim parovima, liječnicima, medicinskom osoblju.

Prva koja je održana u ovoj godini od 18. do 22. ožujka je Dvadeset šesta međunarodna duhovna obnova za organizatore hodočašća, voditelje centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje. Krajem svibnja, točnije od 29. svibnja do 1. lipnja održana je i 7. Međunarodna duhovna obnova za život. A 8. Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom organizirano je od 6. do 9. lipnja. Danas smo u našem programu govorili o idućoj duhovnoj obnovi koja će u ponedjeljak početi u Međugorju.

U Međugorskim minutama najavili smo 24. međunarodnu duhovnu obnovu za svećenike, koja će se održati u Međugorju od 8. do 13. srpnja, a najavila ju je Marija Dugandžić, koja u ime Župnog Ureda organizira duhovne obnove u župi Međugorje. U audiozapisu poslušajte prilog Dragane Pavlović.