program uživo
')">
')">

Propovijed biskupa Zdenka Križića na Humcu kod Ljubuškog na blagdan sv. Ante

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Propovijed biskupa Zdenka Križića na Humcu kod Ljubuškog na blagdan sv. Ante

Blagdan je sv Ante Padovanskog, sveca svega svijeta, sveca od davnina štovanog u i našim krajevima, a najpoznatije svetište sv Ante u BiH je na Humcu kod Ljubuškog, gdje su se i jučer i danas slijevali hodočasnici iz svih krajeva Hercegovine, ali i šire.

Danas je u svečevu svetištu najsvečanije. Još od ranih jutarnjih sati slavile su se svete mise, a svećenici su ispovijedali brojni puk koji je došao tražiti zagovor sv Ante i zahvaliti na primljenim milostima. Svečana sveta misa bila je u 11 sati, koju smo i mi prenosili zahvaljujući Radio Ljubuškom. Misu je predslavio mons. Zdenko Križić, biskup gospićko senjski. Njegovu propovijed u cijelosti prenosimo u audiozapisu.