program uživo
')">
')">

Večeras u Zagrebu svečana akademija u čast blaženog Alojzija Stepinca

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Večeras u Zagrebu svečana akademija u čast blaženog Alojzija Stepinca

U devetnici smo bl. Alojziju Stepincu. A večeras će u njegovu čast u Zagrebu biti održana svečana akademija. Postulatura blaženog Alojzija Stepinca i Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište u Zagrebu priređuju svečanu akademiju u čast blaženog Alojzija Stepinca, koja će biti održana u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu večeras od 19.15 sati.

Na programu su predstavljanje Glasnika bl. Alojzija Stepinca – Godišnjak 2018. i predstavljanje knjige bl. Alojzije Stepinac i prognani slovenski svećenici u II. svjetskom ratu. U glazbenom dijelu nastupit će Tamburaški orkestar Oktet Zbor Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa.

Sugovornik u Popodnevnom mozaiku Radiopostaje Mir Međugorje bio je mons. Juraj Batelja, postulator kauze kardinala Stepinca.